Qui som?

Els DUBLIN som els nens, les nenes i les mestres de maternal A de l'escola andorrana de Canillo que compartirem el curs 2019-2020. 

Aquest any, serà un any ple de màgia i sorpreses. 


L'objectiu principal de les mestres és que tots agafem gust per venir a l'escola i que a la nostra aula ens poguem sentir com a casa, que hi hagi un bon clima ple de confiança i de respecte els uns envers els altres. 

L'aprenentatge més important que farem aquest curs és aprendre a fer-nos grans, a esdevenir cada vegada més autònoms i així agafar seguretat i confiança en nosaltres mateixos. El treball de les rutines, dels hàbits personals, d'higiene i de menjador i les normes, ens ajudaran en aquest procés. 

A més, aprendrem moltes altres coses tot al llarg d'aquests 10 mesos. Cadascú de nosaltres té un ritme d'evolució diferent i això les mestres ho saben i ho tindran en compte adaptant les activitats a les nostres necessitats. Nosaltres estem preparats per a un curs màgic. 
Ens vols conèixer?

Continua llegint.... 

Primer de tot, estem els Dublin que ja tenim experiència en venir a l'escola, perquè l'any passat erem els Groots. Hem passat de ser bressols a grans. Nosaltres som la Sara, la Sofi, l'Agustín, la Lluna i les bessones June i Haizea. 

A continuació, estem les Dublin més petites de totes, les quals al 2020 farem els 3 anys. Nosaltres som la Noa i la Luana. 

I la gran part dels altres Dublin ens coneixem perquè anàvem a l'escola bressol tots junts. Així doncs, som l'Enzo, el Dylan, el Dante, la Carla, la Gina, i l'Étienne.    


Finalment, també som els que ens hem anat incorporant a mida que avançava el curs: la Lara, l'Agustín O, el Liam, l'Eric, la Vicky i la Claudia. 
I les Dublin més grans són les mestres, les quals, amb l'ajuda del Link, faran màgia perquè aquest curs sigui inovidable per a tots. Elles són la Laura, la Sílvia i l'Alba. 
Que comenci la festa!